Bezorgen

Amsterdam:Gratis
Randstad:€50
Rest van Nederland:€65
Belgie:€99
  

Bezorgen in Nederland

U kunt het artikel natuurlijk zonder extra kosten zelf ophalen in de winkel of aangeven waar in Nederland het bezorgt moet worden volgens bovenstaande tabel. U kunt dit op het 2e scherm tijdens het aankoopproces aangeven.

Na de aankoop in onze webshop neem ik contact met u op om een afspraak te maken wanneer bezorging het beste uitkomt. En wij bezorgen tot in de kamer waar het meubel moet komen te staan.

Verlichting wordt via PostNL verstuurd tegen de tarieven van PostNL.

 

Bezorgen in het buitenland

Als het product naar het buitenland verstuurd moet worden dan gebeurt dat via CheapCargo die werken met alle grote transporteurs zoals DHL, DPD en TNT. Een cabinet wordt verstuurd op een Europallet met een houten kist eromheen getimmerd. De verpakkingskosten bedragen €50. Een cabinet/dressoir/sideboard op een Europallet naar Milaan of Londen kost ongeveer €150. Het meubel kan ook worden bezorgd door een gespecialiseerde meubeltransporteur als de kosten hetzelfde of zelfs lager zijn. In dat geval bespaart u zich de verpakkingskosten van €50.

 

Retourzendingen

Retourzendingen worden geaccepteerd binnen 14 kalenderdagen in het geval het item niet voldoet aan uw verwachtingen. Vintage Designs stelt zich ten doel om elk meubelstuk te restaureren in zijn originele uiterlijk en conditie. Alle moeite wordt gedaan om het werkelijke uiterlijk van het meubelstuk tentoon te stellen op onze website, ook als het restaureren niet helemaal gelukt is. Koper kan extra foto's of een video van het item aanvragen in geval van twijfel. Klachten moeten zo snel mogelijk per email kenbaar worden gemaakt na ontvangst van het meubel en in ieder geval binnen 4 kalenderdagen. Retourkosten zijn voor rekening van de koper en het meubelstuk dient verpakt te worden in minimaal twee lagen meubel bubblewrap.

 

Garantie

VINTAGE DESIGNS biedt 12 maanden garantie op al onze producten.

 

 

© 2020 - 2023 Vintage Designs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel